A picture

Navigácia

Odoslať stránku e-mailom

Obecný rozhlas


MS_logo_


VC

Užitočné odkazy

Mobilná aplikácia

v obraze

Sledujte informácie z nášho webu na svojich inteligentných telefónoch. Využívajte našu novú mobilnú aplikáciu - V OBRAZE.

Voľne k stiahnutiu:

google playApp store

Aktuálne počasie

<<
>>
dnes, štvrtok 25. 4. 2024
oblačno 13 °C 2 °C
oblačno, mierny severozápadný vietor
vietorSZ, 3.79m/s
tlak1010hPa
vlhkosť56%

Obsah

Podzoborský Ľudový Ples 2020

Dňa 15. februára 2020 sa v našej obci uskutočnil po niekoľkých desaťročiach ľudový ples, ktorého sa zúčastnili strážcovia svojich tradícií z celého Podzoborského regiónu. Základná organizácia CSEMADOK - Dolné Obdokovce si na jeho organizáciu dalo skutočne záležať, čoho výsledkom bola krásna ľudová v

Do ľudového tanca nám hrala ľudová kapela "PIROS HETES" z Maďarska. Návštevníci sa tak mohli vytancovať, vyspievať i najesť do sýta. Nechýbala ani bohatá tombola, ktorej prvá cena bola originálna pec zhotovená rukami pána Józsefa Együda. Ako to vyzeralo? O tom sa presvedčte už sami pri pohľade na fotografie. Vedenie bodockého Csemadoku po nečakane úspešnom ročníku už dnes hovorí o plánovaní ďalších ročníkov Podzoborského ľudového plesu v našej obci. V mene obce Dolné Obdokovce by sme radi poďakovali organizátorom za reprezentáciu a stráženie našich tradícií aj takouto, dnes už možno povedať nevšednou, formou.


Všetky fotografie nájdete tu:

https://www.facebook.com/pg/dolne.obdokovce.alsobodok/photos/?tab=album&album_id=2734869256568898


Vytvorené: 17. 3. 2020
Posledná aktualizácia: 4. 10. 2022 12:04
Autor: Správca Webu