A picture

ovi_logo

Hasznos hivatkozások

Aktuális időjárás

<<
>>
ma, kedd 23. 4. 2024
enyhe eső 11 °C 3 °C
enyhe eső, keleti mérsékelt szél
szélK, 5.21m/s
nyomás1015hPa
páratartalom55%
csapadék1.6mm

Tartalom

EduPage

Typ: egyéb | Oktatásügy
EduPage Kedves Szülők!
Létrehoztuk az Edupage-fiókjaikat, és küldtünk egy e-mailt a jelszó létrehozásához szükséges linkkel. Kérjük, olvassák el az e-mail üzenetet és kövessék az utasításokat.

Az EduPage alkalmazást a Google áruházból vagy az Apple áruházból tölthetik le mobilkészülékükre. Miután sikeresen bejelentkeztetek, nézzétek meg az alkalmazásban az üzenetek megtekintésének módjait és az iskolával való kommunikáció lehetőségeit. A következő híreket és az óvodai eseményekkel kapcsolatos híreket az EduPage hírei, az óvoda hivatalos honlapján (Link: https://msdobdokovce.edupage.org/  ) vagy az önkormányzat honlapján a Hírek menüpontban találja.

Időben tájékoztatni fogjuk Önöket egyéb funkciók bevezetéséről, mint például az ebédek kijelentése, a gyermek hiányzásának felmentése stb.

Kérjük, hogy ha bármilyen probléma merülne fel a bejelentkezéssel, az sms-ben talál egy linket az utasításokkal: https://help.edupage.org/?p=u38/u39&lang_id=2 .

Azokat a szülőket, akiknek az e-mail címével nem rendelkezünk, személyre szabott sms-ben, telefonon vagy személyesen keressük meg, ha egyik szülő e-mail címével sem rendelkezünk.

Emlékeztetjük Önöket, hogy az EduPage platform használata kötelező.

Üdvözlettel és szép napot kívánunk,

Az óvoda kollektívája


Készítve: 10. 1. 2024
Legutóbbi frissítés: 10. 1. 2024 12:06
Szerző: Materská Škola