A picture

Navigácia

Odoslať stránku e-mailom

Obecný rozhlas


MS_logo_


VC

Užitočné odkazy

Mobilná aplikácia

v obraze

Sledujte informácie z nášho webu na svojich inteligentných telefónoch. Využívajte našu novú mobilnú aplikáciu - V OBRAZE.

Voľne k stiahnutiu:

google playApp store

Aktuálne počasie

<<
>>
dnes, utorok 19. 3. 2024
jasná obloha 9 °C 1 °C
jasná obloha, slabý severný vietor
vietorS, 2.71m/s
tlak1022hPa
vlhkosť45%

Obsah

Slávnostné odovzdávanie ďakovných listov

V rámci obecných dní sme dňa 26. augusta 2018 slávnostne odovzdali niekoľko ďakovných listov tým obyvateľom obce, ktorí rôznym spôsobom prispeli k rozvoju našej obce v oblasti kultúry, športu, či iným spôsobom prispeli k zveľadeniu našej samosprávy.

Obecné zastupiteľstvo samosprávy obce Dolné Obdokovce sa dlho a veľmi náročne rozhodovalo ako vybrať tých "správnych" občanov. Napokon bolo hlavným kritériom veková hranica. Medzi ocenených by bolo možné zaradiť i o mnoho viac ľudí našej obce, ktorých si rovnako veľmi vážime, avšak z kapacitných dôvodov sa OZ rozhodlo zúžiť výber na základe dožitého roku života a vykonaných skutkov počas života ocenených obyvateľov.

Ďakujeme ešte raz všetkým tým, ktorí sa nezištne podieľajú na rozvoji našej obce a snažia sa ju udržiavať v súlade s našimi tradíciami a hodnotami. Veríme, že o niekoľko rokov budeme môcť (či už súčasné alebo budúce vedenie obce) oceniť a najmä poďakovať za dlhé roky práce aj ďalším obyvateľom, ktorým záleží na prostredí, v ktorom vyrastali ich predkovia a v ktorom budú vyrastať i nasledujúce generácie.

FOTO: Miloš Tigyi Photography a Viktor Tasnadi Photography



Vytvorené: 31. 8. 2018
Posledná aktualizácia: 21. 10. 2019 23:05
Autor: Správca Webu